Overslaan en naar de inhoud gaan
DE 1000 KM VOOR KOM OP TEGEN KANKER IN OUDENAARDE

Een warme oproep aan onze spelers en trainers om massaal aanwezig te zijn in cluboutfit

De 1000 km voor Kom op tegen Kanker fietst voor het goede doel van en naar Oudenaarde op zondag 2 juni

Beste 

Tijdens het hemelvaartweekend (van 30 mei tot 2 juni 2019) vindt de tiende editie plaats van de 1000 km voor Kom op tegen Kanker. Vier dagen lang fietsen duizenden zielsgenoten voor het goede doel. Op zondag 2 juni is Oudenaarde middagstad. Als dé fietsstad kunnen we dit niet zomaar laten voorbij gaan. Voor en na de doortocht van de renners kan je genieten van verschillende optredens: om 10.30 treedt Gene Thomas op, in de namiddag is er talent van eigen bodem die voor het muzikale amusement instaat.

Van 10.00 tot 17.00 is er doorlopend (straat)animatie: o.a. een spectaculaire “overkopfiets” voor de durvers en veel kinderanimatie.

Eten en drinken in en rond het evenementendorp kan je bij foodtrucks en zeker ook bij de horeca op de Markt.

We maken er een echt volksfeest van, waarvan de opbrengst volledig naar Kom op tegen Kanker gaat. Stad Oudenaarde doet daarvoor beroep op haar verenigingen en organisaties.

Vorm je mee de langste erehaag?

Oproep aan allen: onze stad wil zich niet laten kennen en gaat de uitdaging aan met andere gaststeden in de strijd om de trofee! Om 11u30 wordt een lange mensenketting gevormd op en rond de Markt om de pelotons van de 1000 km warm te onthalen. Iedere toeschouwer ontvangt een nuttige verrassing om de fietsers met de nodige luister te onthalen. Minstens 3500 mensen zijn er nodig om het vorige record te breken.

Mobiliseer vrienden, familie en buren of breng je hele vereniging mee en kom allemaal in dezelfde outfit! Maak spandoeken en zorg dat je gezien wordt!

Jullie steun is van groot belang in de strijd tegen kanker

Stad Oudenaarde dankt u!

 

Met vriendelijke groeten

 

Eva Roels

Diensthoofd Toerisme, Evenementen

& Internationale Relaties

Tel: 00-32-55-31 72 51

toerisme@oudenaarde.be

evenementen@oudenaarde.be

www.visitoudenaarde.com

Logo Oudenaarde

Blijf op de hoogte van onze club !