Overslaan en naar de inhoud gaan
OPSTART SEIZOEN + AFHALEN KLEDIJ + VOETBALACADEMIE

Beste,

Het nieuwe seizoen is ondertussen een 10-tal dagen ver en morgen starten ook onze allerkleinsten met hun eerste trainingen.

Wij doen al het nodige om alles in goede banen te leiden en vanaf september kunnen we ook de nieuwe kleedkamers in gebruik nemen. Dus nog even op de tanden bijten ... Maar ook hier slaan we ons door. Kan ook niet anders voor een club met 4-sterren :)

Op de Quality in Sports Happening 2018 is KSV Oudenaarde meermaals in de prijzen gevallen. Naast een hernieuwing van zijn Double Pass viersterrenlabel, mocht onze club ook de Double Pass Award voor de meest verdienstelijke jeugdopleiding en de Best Practice Award voor Individuele Evaluatie en Begeleiding in ontvangst nemen.

De Double Pass-labels staan al meer dan 10 jaar garant voor kwaliteit in het jeugdvoetbal. In de Vlaamse voetbalclubs werden al meer dan 1000 analyses uitgevoerd op het vlak van hun jeugdopleiding. Tijdens het seizoen 2017-2018 werden in opdracht van Voetbal Vlaanderen 180 clubs aan deze onafhankelijke kwaliteitstoets onderworpen. Meer dan 70% van deze clubs behaalde dit seizoen een double pass sterrenlabel: gaande van één tot vier sterren en waarvan slechts 4 clubs een 4 sterren-label. En daar was KSV Oudenaarde er één van. Ik licht dit even toe: Het kwaliteitslabel voor de jeugdwerking van voetbalclubs werd ontwikkeld door Double Pass, een onafhankelijk auditkantoor, dat voetbalclubs doorlicht. Sinds kort zijn ze ook op international vlak actief in o.m. de Bundesliga en de Premier League. Toen we ons een tiental jaar geleden voor het eerst lieten screenen was dat nog op vrijwillige basis. Sinds enkele jaren moeten amateurclubs zich elke drie jaar verplicht laten auditen. Het resultaat van die audit, uitgedrukt in sterren, bepaalt op welk niveau je met je jeugd mag voetballen, gewestelijk, provinciaal of interprovinciaal. KSV Oudenaarde behaalde nu al voor de tweede keer op rij vier sterren, de hoogste quotering en daar mogen we best trots op zijn. Ik durf gerust te stellen dat we, met de beperkte mogelijkheden die we als amateurclub hebben, best op een hoog niveau zitten en kunnen wedijveren met clubs van hogerop. En waarom zouden we dit niet meer naar buitenbrengen ???? Dit is het werk van vele jaren en vele handen. Proud of our black-yellow team.

Nog enkele praktische afspraken ivm de ophaling van de kledij :

  • afhalen kledij kan op woensdag 1 augustus van 14u tem 18u en op vrijdag 10 augustus van 18u-20u30 (op andere dagen is er geen afhaling mogelijk). De club heeft dan 4 afhaaldagen voorzien in 3 weken en wij verwachten dat iedere speler zich dan ook aangeboden heeft om zijn kledij af te halen
  • voor de doelmannen is de kledijdag voorzien op dinsdag 14/08 of donderdag 16/08 (voor of na de keeperstraining)
  • de sweaters zullen pas verdeeld worden na 20 augustus
  • omruilingen kunnen enkel na afspraak met Inge 0479/46.36.84 (Inge is met verlof van 02/08 tem 09/08)
     

Voetbalacademie KSVO

Vanaf heden werken KSVO-jeugd en voetbalacademie KSVO onder één vlag. Met onze eigen visie/missie nemen we jullie graag mee! De voetbalacademie richt zich tot 4 pijlers: beweegtraining & dribbelvoetbal (4-6jaar), techniektraining (7-12jaar), meisjeswerking (7-12jaar) en vakantiestages in de herfst, kerst & krokusvakantie. Via het open aanbod, dat zich zowel richt naar eigen spelers als naar jeugdspelers aangesloten in Groot-Oudenaarde en de ruime regio Vlaamse Ardennen, kan je verder je breedmotorische,voetbaltechnische en mentale vaardigheden bijspijkeren. Ontdek ons aanbod op www.ksvoudenaardejeugd.be/voetbalacademie

 

 

Blijf op de hoogte van onze club !