Overslaan en naar de inhoud gaan
Beslissing voetbal vlaanderen 12/01/2021

Beste spelers en ouders,

 

Tot onze grote verbazing heeft Voetbal Vlaanderen gisteren geen standpunt ingenomen betreffende nieuwe maatregelen ivm trainingen en wedstrijden. Jammer, want het zijn opnieuw de clubs die in het ongewisse gelaten worden.

 

Voetbal Vlaanderen wacht het volgende overlegcomité van 22 januari af om een beslissing te nemen. 

Hun crisis-cel komt opnieuw samen op 25 januari 2021.

 

Tot zolang blijven de maatregelen voor onze jeugd van kracht zoals die voorheen waren. Via jullie trainers en de coördinatoren worden jullie op de hoogte gehouden van de data van de trainingen (ploegen –U13).

Voor de overige leeftijden blijft het afwachten tot 25/01 of er versoepelingen zullen komen. Voor onze club (en voor velen) is het financieel niet haalbaar om trainingen te voorzien voor de ploegen +U13, die enkel kunnen doorgaan in groepjes van 3 met een vaste begeleider. Dwz voor een ploeg van 21 spelers heb je per training 7 begeleiders nodig.

Ter info : er zal voor deze ploegen een compensatie voorzien worden in het lidgeld – later meer hierover als ook wij duidelijkheid hebben over het verdere verloop van het seizoen.

 

Maar aangezien federaal eigenlijk beslist werd dat de huidige covid-maatregelen verlengd werden tot 1 maart, ziet dit er alvast niet goed uit. Voetbal Vlaanderen had misschien beter eerst de bekrachtiging van deze besluiten afgewacht (werden deze morgen gepubliceerd).

Zodra er verder nieuws is, houden wij jullie op de hoogte.

Met sportieve groeten,

Kurt Vandeputte

Voorzitter

Blijf op de hoogte van onze club !