Overslaan en naar de inhoud gaan
Vacature trainer U17 G

Gezien het afhaken van één van onze trainers (wijzigingen binnen de werksituatie) is er binnen de jeugdopleiding van KSV Oudenaarde een vacature voor trainer U17 Gewestelijke (recreatieve zuil binnen de opleiding).
Binnen de jeugdopleiding van KSV Oudenaarde werken ambitieuze trainers die een meerwaarde betekenen voor de opleiding. Zij zijn in staat om de speelwijze binnen een krachtige leeromgeving aan te bieden (trainingsmethodiek KBVB-MIM-methode) met als doel het individu beter te maken binnen het collectief. Op deze manier bereikt de speler op termijn een hoger niveau.
Als trainer train je op woensdag (18.30 tot 20.00 en op vrijdag (19.00-20.30) 
Thuiswedstrijden : zaterdagnamiddag om 16.00 uur.

Diploma's, competenties :
- Het is aangewezen om een trainersdiploma te hebben (minimum initiator - trainers met een hoger diploma is een pluspunt)
- Ervaring met oudere teams is een pluspunt!
-Pedagogische en andere skills - positiviteit, discipline, enthousiasme, leergierigheid, accent ligt op samenwerken, communicatief, ... en streven naar positief voetbal! (speelwijze aanleren vanuit het individuele naar het collectieve). Opleidingsgericht denken ipv resultaatgericht !!!!
 

Wat bieden wij U : 
- Degelijke werkomstandigheden (degelijke verloning ifv skills, kunstgrasveld, spelers met kwaliteiten gericht op provinciaal niveau maar die gewestelijk spelen...)
- Ondersteuning en begeleiding door TVJO (train the trainer!)
- Doorgroeimogelijkheden van Gewestelijk (recreatieve zuil) naar IP (competitieve zuil) binnen de IP-opleiding
- Wanneer beginnen ? : onmiddellijke indiensttreding + seizoen 2016-2017 of indiensttreding vanaf Juni 2016 voor seizoen 2016-2017 - onderling te bespreken.
Indien interesse : Gelieve contact op te nemen met Koen De Bleeckere - TVJO Bovenbouw KSV Oudenaarde - koen.de.bleeckere@hotmail.com of 0474/22 17 15

Blijf op de hoogte van onze club !