Overslaan en naar de inhoud gaan
VIKING-CUP

Op vrijdag 22 december 2017 om 19 uur, wordt voor het eerst de Viking Cup georganiseerd. Dit is een initiatief van Helena Lemarcq, vriendin van de betreurde voetballer Viktor De Coker, die 2 jaar geleden om het leven kwam in een auto-ongeval.

“Samen met de vrienden van Viktor, KSVO en de Yellow Vikings, organiseren we voor de eerste keer een voetbalwedstrijd op het kunstgrasplein van KSVO-Jeugd ter nagedachtenis aan het overlijden van Viktor De Coker. Het wordt een match waarin vrienden van Viktor en (ex) KSVO-spelers het tegen elkaar zullen opnemen en strijden voor de Viking trofee”, verduidelijkt Helena.

Een dertigtal (ex-) KSVO-spelers en vrienden binden al zeker de schoenen aan voor een onderlinge wedstrijd, waarin er veel kan en zal gewisseld worden.
Van de huidige kern van KSVO hebben Dempsey Vervaecke, Robbe Van Ruyskensvelde, Sören Dutoit, Dieter De Wilde, Jesse Martens al toegezegd. Hoofdtrainer trainer Stefan Leleu en jeugdvoorzitter Kurt Vandeputte zullen ook aanwezig zijn. Ook heel wat ex-ploegmakkers zoals Frederic Declercq, Steven Balcaen, Davy Van Den Broeck, James De Cabooter, Lander Van Steenbrugghe en Arne Houtekier hebben hun deelname al bevestigd.

Wie nog interesse heeft voor dit evenement ter nagedachtenis van de betreurde Viktor De Coker mag gerust contact opnemen met Helena of via het evenement aangemaakt op de facebook. Ook gewoon komen kijken kan en daarna is er tijd om samen iets te drinken in de jeugdkantine. De opbrengst van dit evenement gaat trouwens naar de KSVO Jeugd.
Het gebeuren gaat door op het kunstgrasveld in de Rodelos 4 in Oudenaarde.

Blijf op de hoogte van onze club !