Overslaan en naar de inhoud gaan
VIKTOR DE COKER CUP

De groepsfase van de Viktor De Coker Cup zit in de eindfase. Momenteel bezet KSV Oudenaarde de eerste plaats na 3 zeges.

Er rest nog een wedstrijd tegen Eendracht Aalst, maar eigenlijk zij we zeker van de finaleplaats aangezien we de onderlinge duels met Dender en Mandel (die eventueel nog op gelijke puntenaantal kunnen komen) hebben gewonnen. In geval van gelijke punten zijn de onderlinge duels doorslaggevend.

 

We maken dus ons al op voor de finale op 1 mei tegen RSC Anderlecht. Deze wedstrijd gaat door op het A-terrein (Burgemeester Thienpontstadion) om 13 uur. Deze wedstijd is voorafgaand aan de laatste wedstrijd van het seizoen van ons fanionteam (wedstrijd om 15 uur tegen Sparta Petegem).

 

Tevens is er die dag een pre-foot voorzien in de vip-kantine (BBQ à volonté). Kaarten hiervoor zijn verkrijgbaar bij de bestuursleden en in de jeugdkantine (VW : 25 € - kinderen tot 12 j : 15 €).

 

Bij deze een warme oproep om massaal aanwezig te zijn om onze kerels van de U13 aan te moedigen alsook onze fanion team. Laat er ons samen een mooi seizoeneinde van maken.

 

#KSVO ONE TEAM ONE DREAM#

Blijf op de hoogte van onze club !