Overslaan en naar de inhoud gaan

Voetbal een feest!

Maar een feest dat geld kost. Veel geld. Daarom is KSVO-Jeugd steeds op zoek naar sponsors.

KSV Oudenaarde Jeugd Sport heeft om en bij de 400 jeugdspelers onder haar hoede, verdeeld onder maar liefst 27 jeugdploegen variërend van de leeftijd van 5 jaar tot 21 jaar welke zowel op interprovinciaal, provinciaal als gewestelijk niveau hun wedstrijden afwerken.

Bovendien behaalde de jeugdwerking van KSV Oudenaarde vier sterren bij Foot PASS en werden we winnaar van de Interprovinciale Foot-Pass Award 2015. Om deze kwalitatieve opleiding aan al onze jonge spelers te kunnen garanderen en bij voorkeur nog te verbeteren zijn onze sponsors een onmisbaar onderdeel van onze KSVO-jeugd-familie. Ook u kan hier deel van uitmaken. Hoe? Door onze club financieel te steunen. In ruil hiervoor krijgt uw firma meer naambekendheid in de regio.

Hoe kan u onze club steunen? Dit kan op verschillende manieren. Van het schenken van een wedstrijdbal tot een reclamepaneel langs het veld, uw firmanaam op de uitrusting van één of meerdere ploegen, een combinatie van verschillende mogelijkheden, ... en dit voor één of meerdere jaren, naargelang u wenst.

Benieuwd naar onze sponsormogelijkheden? Wenst u deel uit te maken van de KSVO-jeugd-familie? Neem dan contact op met onze commercieel verantwoordelijke, Kurt Vandeputte, op het nummer 0475 62 74 53 of via e-mail kvandeputte@actnet.be.

Blijf op de hoogte van onze club !