Overslaan en naar de inhoud gaan

 

KSV Oudenaarde jeugd, official partner of RSC Anderlecht

KSV Oudenaarde Jeugd heeft een samenwerking opgestart met RSC Anderlecht. Wat houdt dit in :

  • RSC Anderlecht zal de verdere ontwikkeling en kennisopbouw van onze jeugdwerking ondersteunen op basis van vooraf vastgestelde parameters.
  • Mogelijke ondersteuningen bestaan uit het aanbieden en organiseren van clinics, workshops, presentaties, doorgedreven kennisdeling en het aanbieden van stageplaatsen.
  • RSCA zal haar netwerk openstellen voor en deelnemen aan de organisatie van jeugdwedstrijden en -toernooien voor ploegen uit de focusgroep.  
  • De focusgroep van de samenwerking zijn de spelers behorende tot de leeftijdscategorieën U7 tot en met U12.
  • KSVO zal aan RSCA op geregelde tijdstippen een getrouwe evaluatie overmaken omtrent de bij haar aangesloten jeugdspelers alsook jeugdspelers van derde clubs uit de Focusgroep die opvallende sportieve prestaties verrichten tijdens één of meerdere wedstrijden van de Partnerclub. 

Voetbalacademie KSVOlogo-voetbalacademie.png

Vanaf heden werken KSVO-jeugd en voetbalacademie KSVO onder één vlag. Met onze eigen visie/missie nemen we jullie graag mee, op weg naar de TOP! De voetbalacademie richt zich tot 4 pijlers: beweegtraining & dribbelvoetbal (4-6jaar), techniektraining (7-12jaar), meisjeswerking (7-12jaar) en vakantiestages in de herfst, kerst & krokusvakantie. Via het open aanbod, dat zich zowel richt naar eigen spelers als naar jeugdspelers aangesloten in Groot-Oudenaarde en de ruime regio Vlaamse Ardennen, kan je verder je breedmotorische,voetbaltechnische en mentale vaardigheden bijspijkeren.

Meer weten over voetbalacademie

Aderto EventsAderto

Jaarlijks worden een viertal stages georganiseerd door Aderto Events, dit in samenwerking met KSVO en Stad Oudenaarde

2 zomerstages, 1 paasstage

meer inlichtingen en inschrijvingen: www.oudenaardsevoetbalstage.be

VLIO sportschool Oudenaarde

Er is een samenwerking met het VLIO waarbij er overlegd wordt tussen school en jeugdwerking KSVO naar intensiteit, blessures enz...
Doel is de speler/student zowel langs de kant van KSVO als langs de kant van het VLIO intens te volgen.

Samenwerkingsovereenkomst tussen KSVO-jeugd en OK-ActieLogo OK Pas.jpg
(Oudenaardse kansenpas)

Dank zij de OK-pas, in voege sinds maart 2008, hebben ook mensen met een beperkt inkomen de mogelijkheid om deel te nemen aan cultuur-, sport-, vrijetijds- en jeugdactiviteiten. Deze participatie is immers een recht voor iedereen!

De club gaat hier heel discreet mee om en zorgt ervoor dat iedereen die de inschrijvingen doet weet heeft van dit systeem. Op die manier willen wij vermijden dat mensen een stempel opgedrukt krijgen.

De samenwerking in verband met de OK-pas berust op het principe van de solidaire kosten­deling: iedere betrokkene draagt een deel van de kosten.

  • De betrokken deelne(e)m(st)er draagt zelf 25% bij. Stel dat de kostprijs €100 is: De club betaalt de helft van het verschil tussen de werkelijke prijs (€100) en de OK-prijs (€25). Dus €37,5. De andere helft kan de club inbrengen bij het OCMW. 

 

Blijf op de hoogte van onze club !