Overslaan en naar de inhoud gaan

Zien en gezien worden. De weg naar KSVO Jeugd.

De jeugdopleiding start als een open werking.

Vanuit de voetbalschool stromen kinderen tussen 4 en 6 jaar door naar de eigen jeugdopleiding. Elke jeugdspeler met zijn of haar talenten schaalt gefaseerd in op het (inter)provinciale spoor.

Hierbij gaan we met elke speler op zijn of haar niveau een duidelijk engagement aan: het aanbieden van een kwaliteitsvol kader en véél speelminuten. De focus ligt enerzijds op zelfontplooiing en spelplezier. Anderzijds leiden we jonge talentvolle voetballers op richting het eerste elftal.

Scouting, what’s in the name?

Vanaf de leeftijd van 5 à 6 jaar scouten we talenvolle voetballertjes in Groot-Oudenaarde en de ruime regio van de Vlaamse Ardennen. Dit realiseren we binnen de beperking van lopende engagementen ten aanzien van de eigen jeugdspelers en maximum aantallen per (inter)provinciale en gewestelijke selectie.

Dé talentschool: kennismaken met KSVO Jeugd

Op uitnodiging komen jonge voetballertjes tussen 5 en 12 jaar in onze talentschool terecht. Spelertjes worden intensief geobserveerd. Hierbij doen we er alles aan om er een kindvriendelijke en succesrijke ervaring van te maken. Ouders krijgen een presentatie over de werking en visie achter de jeugdopleiding.

Beloften en A-kern zoeken high potentials

Testspelers in de bovenbouw worden selectief uitgenodigd voor een aantal testtrainingen en -wedstrijden bij één van onze interprovinciale selecties. Belangrijk criterium? De potentie van de testspeler om door te stromen naar de beloften en de A-kern!

Finaal, kiezen voor KSVO Jeugd is kiezen voor een gezonde uitdaging

We gaan er niet alleen prat op dat we een goede jeugdopleiding aanbieden. Jeugdspelers krijgen ook de kans om op (inter)provinciaal niveau aan te treden. En niet onbelangrijk, doordat het spelniveau op training en wedstrijden hoog ligt, dagen spelers elkaar op speltechnisch vlak verder uit.

 

Interesse om enkele testtrainingen af te werken bij KSVO Jeugd of heb je enkele vragen hieromtrent ?

Eén adres : https://forms.gle/1Pq4ueEjRBJ7gEWm6

 

 

Blijf op de hoogte van onze club !